Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve majör odalara duhullerde bulunanlar gibi elan geniş açıklıkları kapatmak sinein kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer hazırlamak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan yapılabilir. çoğu kez 30 ila 120 dakika ortada değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Kadeh yangın kapıları alelumum modern büro binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve umumiyetle 120 dakikaya kadar yangın dereceleri sunar.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna düzenınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan baplardır.

Binanın tipine ve kullanmaına destelı olarak, yangın kapısının zaruri metanet süresi belirlenmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu tavır kişi kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde aksettirmek olduğu bâtınin, olası olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem hileınmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü yangın kapısı ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page